Ràdio Tordera se suma a la celebració del dia mundial de la ràdio

Ràdio Tordera se suma a la celebració del dia mundial de la ràdio

Aquest dimarts 13 de febrer es celebra el dia mundial de la ràdio. Ja fa set anys que l’Assemblea General de l’ONU va aprovar la resolució adoptada durant la 36a reunió de la Conferència General de la UNESCO i va proclamar el 13 de febrer, dia de la creació de la ràdio de les Nacions Unides, com el Dia Mundial de la Ràdio. Per aquest 2018 per commemorar la jornada, l’objectiu és enfortir la diversitat, la pau i el desenvolupament a través de la radiodifusió esportiva. Per tant, “Ràdio i Esport” és el tema que connecta totes les celebracions al voltant del món.

Des de Ràdio Tordera també celebraran aquest dia especial pel mitja de comunicació. L'equip d'esports de l'emissora agafarà tot el protagonisme amb un programa especial del Show dels Esports que s’emetrà en directe des del “hall” del pavelló dels Països Catalans. Hi participaran entitats esportives, la regidoria d’esports i els periodistes de RAC1 Albert Bassas i Raül Llimós entre d’altres de temes de 20h a 21:00 del vespre.

La resta de la programació del dia també farà esment d'aquesta celebració. I a les 19:30h a través del canal Súper 3 de televisió de Catalunya, dins de l'Info K s'emetrà el reportatge especial de l'escola Ignasi Iglesias i el seu projecte de ràdio. 

L'emissora municipal emet les 24 hores del dia a través de la 107.1FM i també per internet a www.radiotordera.cat.  

41.6972043, 2.717846399999985